Facebook gruppe "Lær dansk med Nelli"

Tilbage

I oktober 2015 dannede jeg en gruppe på Facebook “Датский с Нелли / Lær dansk med Nelli”, som nu omfatter over 3.300 medlemmer. Gruppen blev oprettet som et forum for en smal vennekreds, der ligesom jeg begyndte at lære sproget som voksen i forbindelse med flytningen til Danmark.

Nu repræsenterer gruppen en stor del af russisktalende fra hele den tidligere Sovjetunion, samt nogle udlændinge fra østlandene, der studerede i Ukraine og i Rusland, taler russisk og nu bor i Danmark.

Gruppemedlemmerne er specialister i forskellige fag og professioner, de tilhører forskellige religiøse trosretninger. De arbejder og bor i Danmark. De er aktive, unge og målrettede landsmænd i alle aldre, hvilket gør gruppen til en uvurderlig kilde til information for dem, der ønsker sig at lære mere om, hvordan man integrerer sig i Danmark, hvordan man på en hurtigere og mere effektiv måde kommer til at lære sproget, fordi man bor og arbejder her.

Gruppen bliver opdateret dagligt med emner og materialer, der hjælper dem med at navigere sig både i rent sproglige spørgsmål og i spørgsmål om integration, om danske uddannelser og om bekræftelse af uddannelse hjemmefra. Man kan godt finde tips til og råd om jobsøgning og selvrealisering.

Dette projekt gav anledning til min undervisning i dansk og til oprettelsen af “Konsultationer hos Nelli Kraevskaia” i august 2018.

Vælg og betal kurser her eller bestil dit medlemskab eller bogen

Jeg vil gerne svare på dine spørgsmål, kontakt mig her

Luk menu
da_DKDansk
ru_RUРусский da_DKDansk
×
×

Kurv