Mine Projekter

Lær Dansk med nelli på Facebook

I oktober 2015 dannede jeg en gratis studiegruppe på Facebook  “Датский с Нелли/Lær dansk med Nelli”, som nu omfatter over 3.800 medlemmer. Gruppen blev oprettet som et forum for en smal vennekreds, der ligesom jeg begyndte at lære sproget som voksen i forbindelse med flytningen til Danmark. Nu er 9 ud af 10 medlemmer af grupper enten ansætte i landbrug, eller familiesammenførte, og de vil gerne lære sproget og integrere sig i samfundet på den bedste mulige måde. 

Lær Dansk med nelli over Skype

Jeg prøvede at undervise i dansk over Skype for første gang i februar 2018, og siden august 2018 har jeg arbejdet som konsulent og skype underviser i dansk med russisktalende studerende som selvstændig. I kurserne fokuseres der på de typer af arbejde med sproget, der er relevante for dem, der har russisk som indfødt eller andet sprog. Mine studerende kommer fra de lande, der tidligere indgik i Sovjetunionen, og russisk er vores fællessprog. Mit mål er at undervise til mine russisk-talende studerende i dansk, som de bør bruge videre på arbejde og i fritid som deres primære kommunikationssprog. 

Bogen lær Dansk med Nelli

Lærebogen ”Lær dansk med Nelli” udgives hos forlaget ”Horsnæs” i Horsens, Danmark til september 2020 som resultatet af 2 års undervisning til russisk-talende kursister på et øvet niveau. Bogen indeholder 250 sider med 25 grammatiske artikler, 25 tekster, 75 øvelser og 25 tabeller til det mest interessante aspekter af sproget, som russisk-talende kursister mangler at forstå efter noget tid sprogskolen.

Vores Projekter

Lær Dansk med nelli på Facebook

I oktober måned 2015 har jeg lavet en gruppe på Facebook “Lær dansk med Nelli”, som nu omfatter over 3.200 medlemmer. Gruppen blev oprettet som et forum for en smal vennekreds, som ligesom mig begyndte at lære sproget som voksen i forbindelse med flytningen til Danmark. Nu præsenterer gruppen en stor del af russisktalende fra hele den tidligere Sovjetunion, samt nogle udlændinge fra østlandene, der studerede i Ukraine og i Rusland, taler russisk og nu bor i Danmark.

Lær Dansk med nelli over Skype

Jeg prøvede at undervise i dansk over Skype for første gang i februar 2018, og siden august har jeg arbejdet som konsulent og skype underviser i dansk med russisktalende studerende. I kurserne fokuseres der på de typer af arbejde med sproget, der er relevante for dem, der har russisk som indfødt eller andet sprog.

Learn english with nelli

As soon as English is generally my profession, I decided to keep doing what I like and what I am good to.
English is also quite different from Russian, and it is actually very important to be able to communicate and understand English in Denmark.
Many of my students need English for further education, and I am glad to offer my help and advice in this fantastic language.

Luk menu
da_DKDansk
ru_RUРусский da_DKDansk
×
×

Kurv