Metoder og Tilgang

”SYSTEMET AF DE 7 KASSER AF DEN DANSKE SÆTNING”, ”ET LILLE KURSUS I…” og mange andre metodiske finder og opdagelser er resultatet af mange års arbejde af min tidligere lærer på sprogskolen Henrik Krogager, som jeg er dybt taknemlig til. Henriks indsats i mit dansk og min undervisningsstil giver mig glæde og er grund til min faglige realisation. Jeg synes, at hans system og metoder skabte mig som en succesfuld russisk-talende underviser over skype, da jeg finder mange ting til fælles med den måde, jeg fik lært på universitet som fremmedsproglærer. Jeg mødte Henrik efter mit første år på sprogskolen, og jeg synes, at hans timer var de bedste faglige oplevelser for mig som både kursist og sprogforsker. Efter sprogskolen kommer man tit ud i verden uden grundig viden, og mit mål er at forklare og lære, vise logikken og få mine studerende til at kunne sproget, da det er nøglen til deres fremtid i Danmark. Jeg underviser i dansk gennem russisk med eksempler fra både de kendte sprog (russisk, ukrainsk, engelsk, tysk) og, selvfølgelig, dansk, for at få det bedste ud af metoden.

 

 Henrik Krogager  

Min tidligere lærer Henrik Krogager er en af Danmarks bedste sprogformidlere. Han er skaberen af en unik og forståelig metode til at præsentere grammatisk og fonetisk materiale på. 

Der ligger mange års hårdt og ansvarsfuldt arbejde bag indlæringens enkelhed, men det er netop takket være hans metode, at dansk ikke virker uoverstigeligt. Hans “Små kurser i…” om visse emner, “snydeark” i dele af tale og ordordre, systemet med “7 kasser til at lave danske sætninger”, som jeg bruger i undervisning. Systemet hjælper én til at navigere på mere effektivt tværs af det danske sprog. 

Luk menu
da_DKDansk
ru_RUРусский da_DKDansk
×
×

Kurv