Om os

Vi tilbyder kurser i dansk og i engelsk til privatpersoner og til virksomheder og som en-til-en-lektioner eller gruppelektioner. Vi skræddersyr jer alle vores sprogkurser for at imødekomme dine behov.

”Konsultationer hos Nelli Kraevskaia” sørger for, at dine sprogfærdigheder forbedres uanset sammenhæng, du vil have brug for dine evner og uanset, om du praktiserer dine mundtlige eller skriftlige evner.

Vores mål er altid at flytte vores kursusdeltagere til et højere niveau, uanset startpunktet. Derfor fokuserer vi konstant på evaluering og effekten af de kurser, vi tilbyder.

Hovedpunktet i “Lær dansk med Nelli” er at få de sproglige udfordringer i grammatikken og udtalen forklaret på russisk, med en forklaring på det, der er fælles, samt på forskellene, så kurserne sætter fokus på de segmenter, som generelt er vigtige for russisk- talende.

Fleksibilitet

En af vores nøglefaktorer er fleksibilitet. Hvornår og hvor du læser er helt op til dig. Klasser for de små grupper op til 4 personer finder sted over skype hos os i Horsens. Individuelle klasser “1-til-1” holdes også over skype.

I løbet af det sidste år har vi forbedret sprogfærdighederne for over 50 russisktalende kursister over hele Danmark.

Luk menu
×
×

Kurv